Als intermediair samenwerken met ABC Pensioen

Vanaf 2012 stelt de Nederlandse overheid u met het WFT-pensioenregister voor een moeilijke strategische keuze. U wilt uw (bestaande) klanten blijven bedienen en voorzien van gedegen

advies op pensioengebied. Maar u beschikt niet over het vereiste WFT-pensioendiploma.

Door het uitbesteden van pensioenadvies, -beheer en -communicatie aan ABC Pensioen kunt u zich zorgeloos richten op uw kernactiviteiten.

De voordelen van het uitbesteden van pensioenadvies

Overdracht van uw pensioenportefeuille

Bent u benieuwd hoe de overdracht van een pensioenportefeuille bij ABC Pensioen in zijn werk gaat? Bekijk dan onze werkwijze. Of maak een kennismakingsafspraak waarin wij u dit allemaal uitleggen.

Kijk op de kaart welke intermediairs het pensioenadvies al uitbesteden aan ABC Pensioen.

- Maak een afspraak

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij adviseren uw klant over het opzetten, verlengen of moderniseren van een pensioenregeling. Maatwerk staat bij ons pensioenadvies voorop. Omdat onze pensioenadviseurs o.a. het WFT-pensioendiploma hebben, voldoen wij aan de wet- en regelgeving.

Wij nemen met uiterste zorg het

beheer van lopende pensioencontracten over, ter ondersteuning in de dienstverlening naar uw klant. Daarmee richten wij ons uitsluitend op pensioen en niet op overige (schade)verzekeringen en andere dienstverlening.

Indien gewenst verzorgen wij het hele communicatietraject voor uw relatie. Zo geven wij heldere uitleg in de vorm van een presentatie of in de vorm van individuele gesprekken met de werknemers van uw klant.