Waarom ABC Pensioen?

Heeft u het WFT-Pensioendiploma al gehaald? Voor iedereen die de strijd heeft opgegeven of twijfelt of hij het gaat halen, heeft ABC Pensioen de oplossing. Door het advies het beheer en de communicatie van uw pensioenklanten uit te besteden aan ABC Pensioen, behoudt u zelf het contact met de klant én voldoet u aan alle wettelijke eisen.

U behoudt klantenbinding

ABC Pensioen houdt zich al sinds 1995 fulltime bezig met pensioen. Met uitzondering van de arbeidsongeschiktheidsverzekering (voor onze rechtstreekse klanten), houden wij ons niet bezig met schadeverzekeringen. U behoudt dus gewoon het contact met uw klanten als u uw pensioenportefeuille overdraagt aan ABC Pensioen.

Concurrentie blijft buiten uw deur

Uw klant is gewend om voor alle schade- en inkomensverzekeringen bij u terecht te kunnen. Dat blijft zo als u uw pensioenportefeuille overdraagt aan ABC Pensioen. Uw klant kan op de gebruikelijke manier met zijn vragen bij u terecht. ABC Pensioen fungeert op die wijze als uw ‘back-office’ en ondersteunt u op pensioengebied. En dat geldt natuurlijk ook voor al uw nieuwe klanten!

Referenties van andere intermediairs

ABC Pensioen werkt sinds 2011 voor intermediairs in de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland en Flevoland. Weten voor wie wij werken? Kijk dan op de kaart. Op verzoek brengen wij u graag met onze opdrachtgevers in contact om ervaringen te delen.

Geïnteresseerd? Maak dan een kennismakingsafspraak.

- Maak een afspraak