Vragen? We helpen u graag
Bel 0523 - 28 27 21Neem contact op

Besparen op uw AOV?

Benieuwd of uw huidige AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) nog aansluit op uw huidige situatie? Niet tevreden over uw huidige AOV? Of wilt u gewoon simpelweg geld besparen op uw AOV? Laat uw mailadres of telefoonnummer achter en we nemen contact met u op.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

AOV of Broodsfonds?

Wordt u als ondernemer ziek, dan zit u zonder inkomen. Ondernemers zijn zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Dat kan bijvoorbeeld met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of een broodfonds / voorzieningenfonds. Maar wat is wijsheid? Wij zetten de twee vormen voor u naast elkaar. Lees hier meer.

Werkwijze ABC Pensioen

A Advies ondernemer
Advies

Wij geven u een compleet inkomens- en pensioenadvies op basis van uw huidige situatie en zetten deze af tegen de door u gewenste situatie. We kijken niet alleen gekeken naar uw oudedagsvoorziening, maar ook naar situaties in geval van overlijden en arbeidsongeschiktheid.

B beheer ondernemer
Beheer

Na de adviesfase kunt u besluiten om producten van een bank of verzekeraar via ons kantoor af te sluiten. Wij blijven uw financiële situatie periodiek monitoren en geven advies over eventuele aanpassingen. Voor deze dienstverlening vragen wij een onderhoudsabonnement af te sluiten.

C Communicatie ondernemer
Communicatie

Er kunnen zich wijzigingen voordoen in uw persoonlijke situatie waar wij, indien noodzakelijk, direct op inspelen. Ook kunnen er wijzigingen plaatsvinden bij de verzekeraar. Wij houden u hiervan op de hoogte. Lees meer over onze complete werkwijze.