Vragen? We helpen u graag
Bel 0523 - 28 27 21Neem contact op

Besparen op uw AOV?

Benieuwd of uw huidige AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) nog aansluit op uw huidige situatie? Niet tevreden over uw huidige AOV? Of wilt u gewoon simpelweg geld besparen op uw AOV? Laat uw mailadres of telefoonnummer achter en we nemen contact met u op.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dat is helemaal afhankelijk van je persoonlijke (gezins)situatie. Afhankelijk van de aanwezige financiële reserves of andere inkomensstromen is er bij (langdurige) arbeidsongeschiktheid een aanvullend inkomen nodig. Benieuwd welk aanvullend inkomen jij nodig hebt? Wij kijken graag met je mee!

Met een AOV krijg je een verzekerd bedrag uitgekeerd als je je verzekerde beroep niet meer kunt uitoefenen door arbeidsongeschiktheid.

Nee een AOV is niet verplicht! Als ondernemer heb je zelf de keuze of je een arbeidsongeschiktheidsvoorziening wilt of niet. Er zijn wel plannen voor een verplichte AOV, maar dat is nu nog niet van toepassing?

Er zijn veel verschillende producten en productkenmerken. Waardoor er voor elk type ondernemer wel een geschikte voorziening is de vinden.

Dat hoeft helemaal niet! Afhankelijk van je wensen en doelstellingen kun je ook een passende voorziening regelen tegen een normale premie.

Werkwijze ABC Pensioen

A Advies ondernemer
Advies

Wij geven u een compleet inkomens- en pensioenadvies op basis van uw huidige situatie en zetten deze af tegen de door u gewenste situatie. We kijken niet alleen gekeken naar uw oudedagsvoorziening, maar ook naar situaties in geval van overlijden en arbeidsongeschiktheid.

B beheer ondernemer
Beheer

Na de adviesfase kunt u besluiten om producten van een bank of verzekeraar via ons kantoor af te sluiten. Wij blijven uw financiële situatie periodiek monitoren en geven advies over eventuele aanpassingen. Voor deze dienstverlening vragen wij een onderhoudsabonnement af te sluiten.

C Communicatie ondernemer
Communicatie

Er kunnen zich wijzigingen voordoen in uw persoonlijke situatie waar wij, indien noodzakelijk, direct op inspelen. Ook kunnen er wijzigingen plaatsvinden bij de verzekeraar. Wij houden u hiervan op de hoogte. Lees meer over onze complete werkwijze.