Gratis AOV afspraak en voorstel

Op zoek naar een goede AOV met een scherpe premie? Benieuwd of je huidige AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) nog aansluit bij je huidige (werk)situatie? Of wil je gewoon simpelweg geld besparen? Laat je mailadres of telefoonnummer achter en we nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek en/of een offerte.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dat is helemaal afhankelijk van je persoonlijke (gezins)situatie. Afhankelijk van de aanwezige financiële reserves of andere inkomensstromen is er bij (langdurige) arbeidsongeschiktheid een aanvullend inkomen nodig. Benieuwd welk aanvullend inkomen jij nodig hebt? Wij kijken graag met je mee!

Met een AOV krijg je een verzekerd bedrag uitgekeerd als je je verzekerde beroep niet meer kunt uitoefenen door arbeidsongeschiktheid.

Nee een AOV is niet verplicht! Als ondernemer heb je zelf de keuze of je een arbeidsongeschiktheidsvoorziening wilt of niet. Er zijn wel plannen voor een verplichte AOV, maar dat is nu nog niet van toepassing.

Er zijn veel verschillende producten en productkenmerken. Waardoor er voor elk type ondernemer wel een geschikte voorziening is de vinden.

Dat hoeft helemaal niet! Afhankelijk van je wensen en doelstellingen kun je ook een passende voorziening regelen tegen een normale premie.

Werkwijze ABC Pensioen

A Advies ondernemer
Advies

Wij geven een compleet inkomens- en pensioenadvies op basis van je huidige situatie en zetten deze af tegen de door jou gewenste situatie. We kijken niet alleen naar jouw oudedagsvoorziening, maar ook naar situaties in geval van overlijden en arbeidsongeschiktheid.

B beheer ondernemer
Beheer

Na de adviesfase kun je besluiten om producten van een bank of verzekeraar via ons kantoor af te sluiten. Wij blijven je financiële situatie periodiek monitoren en geven advies over eventuele aanpassingen. Voor deze dienstverlening vragen wij je een onderhoudsabonnement af te sluiten.

C Communicatie ondernemer
Communicatie

Er kunnen zich wijzigingen voordoen in je persoonlijke situatie waar wij, indien noodzakelijk, direct op inspelen. Ook kunnen er wijzigingen plaatsvinden bij de verzekeraar. Wij houden je hiervan op de hoogte. Lees meer over onze complete werkwijze.