Onze krachten gebundeld

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.”- Henry Ford

ABC Pensioen werkt samen met diverse partijen. Dit zijn verzekeraars, accountants, advocaten, ondernemingsraden en intermediairs. Door de samenwerking met deze verschillende partijen kan ABC Pensioen extra toegevoegde waarde bieden.

ABC Pensioen werkt samen met verschillende verzekeraars en banken en is hierdoor onafhankelijk. ABC Pensioen koopt regelmatig in grote aantallen in bij verzekeraars. Daarom kunnen wij bepaalde druk uitoefenen bij een verzekeraar, indien noodzakelijk.

ABC Pensioen kijkt met name naar de oplossing die het beste bij uw situatie past. Uw accountant gaat vooral voor een fiscaal voordelige regeling. Samen zoeken wij naar de beste oplossing.

Door onze samenwerking met advocaten is ons advies bij onder andere fusies, overnames en scheidingen niet alleen op pensioengebied juist, maar klopt het ook juridisch.

Als lid van de ondernemingsraad heeft u het voordeel dat ABC Pensioen een pensioenadvies kan realiseren bij verschillende vraagstukken. Omdat kennis over pensioen erg belangrijk is bij een OR-lid, geven wij ook opleidingen.

Tot slot kunnen intermediairs hun pensioenadvies, pensioenbeheer en pensioencommunicatie aan ABC Pensioen uitbesteden. Hierdoor kunt u zich als intermediair richten op uw core-business en het pensioengedeelte overlaten aan ABC Pensioen, een ISO–gecertificeerd advieskantoor.

- Maak een afspraak