Duidelijke pensioencommunicatie

Als werkgever bent u verplicht uw werknemers te informeren over hun pensioenregeling. Maar nog belangrijker: uw investering in de pensioenregeling mag bij uw werknemers gewaardeerd worden. Dat betekent dat u uw werknemers moet uitleggen hoe de aanvullende pensioenregeling in elkaar steekt. Daar staat u niet alleen voor, ABC Pensioen helpt u hiermee.

Uitleg van de pensioenregeling

De pensioenregeling die u uw werknemers biedt is een aanvulling bovenop de voorzieningen die de overheid biedt (AOW, WGA, IVA en Anw). Het gaat daarbij niet alleen om ouderdomspensioen maar ook om arbeidsongeschiktheid en nabestaandenpensioen. De adviseurs van ABC Pensioen zorgen ervoor dat uw werknemers inzicht krijgen in ons landelijke pensioenstelsel en de voordelen die uw pensioenregeling ze biedt.

Hoe leggen wij dit uw werknemers uit?

Dat is afhankelijk van het kennisniveau van uw werknemers en van uw wensen en budget. De adviseurs van ABC Pensioen geven regelmatig presentaties op locatie. Maar ook het houden van individuele (intake) gesprekken behoort tot de mogelijkheden. Verspreidt u onder uw werknemers een nieuwsbrief of heeft u intranet? Dan kunnen wij u daarvoor artikelen aanleveren. In overleg is maatwerk mogelijk.

Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak dan een kennismakingsafspraak of lees meer over onze totaalaanpak.

- Maak een afspraak