Efficiënt pensioenbeheer

Een pensioenregeling vergt onderhoud. Bij personeelsmutaties, maar ook op administratief gebied. ABC Pensioen ondersteunt u hierbij op de manier die bij u past. U kunt het

beheer volledig of deels aan ons uitbesteden. Of wij helpen u om het zelf op een efficiënte manier uit te voeren.

Controle en personeelsmutaties

Indienst-/uitdiensttredingen en andere personeelsmutaties vergen heel wat aandacht. Ook met betrekking tot uw pensioenregeling. Hierbij speelt zorgvuldigheid een grote rol om financiële risico’s te voorkomen. ABC Pensioen zorgt ervoor dat u op één centrale plek, op een uniforme manier mutaties kunt doorgeven. Vervolgens zorgt ABC Pensioen ervoor dat alles op een goede manier bij de verzekeraar(s) wordt verwerkt.

Pensioenadministratie

Op een heldere manier inzicht in uw pensioenlasten op dit moment, maar ook in de toekomst? In overleg met u of uw HR-afdeling richten wij het administratieve proces rondom de pensioenregeling in. Doel is om deze optimaal te integreren in uw totale administratieve proces. Op die manier kunt u uw pensioenregeling eenvoudig meenemen in uw begroting.

Begeleiding op het gebied van pensioen

Krijgt u van uw werknemers vragen over uw regeling of over waardeoverdracht? Heeft u ingewikkelde pensioenkwesties of wilt u eens sparren over de toekomst en ontwikkelingen in uw bedrijf (denk aan trends, vergrijzing, premielasten)? Dan staan wij voor u klaar. Afhankelijk van de afspraken die wij maken kunt u (of uw HR-afdeling) al uw vragen kwijt bij onze adviseurs. Bovendien houden wij u op de hoogte van wetswijzigingen die van invloed zijn op uw pensioenregeling.

Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak dan een kennismakingsafspraak of lees meer over onze totaalaanpak.

- Maak een afspraak