Pensioenadvies op maat

Al vanaf 1995 houden wij ons fulltime bezig met pensioen. Onze klantenkring is zeer divers: bedrijven van 5 tot 100 werknemers op het gebied van o.a. dienstverlening, detailhandel, industrie, bouw en offshore. Elk bedrijf heeft zijn eigen kenmerken, wensen en budget. Dat is bij ABC Pensioen het uitgangspunt voor een goed pensioenadvies.

Jaren vooruit met uw pensioenregeling

Ons advies start altijd met een uitgebreide inventarisatie. Uw eigen pensioenadviseur neemt uw eventuele huidige pensioenregeling, bedrijfsstructuur, -cultuur, wensen, budget en verwachtingen met u door. Dat vraagt van beide partijen in het begin tijd en energie. Maar dit levert u een passende pensioenregeling op, waar u jaren mee vooruit kunt!

Samenwerking met pensioenverzekeraars

ABC Pensioen werkt samen met bijna alle pensioenverzekeraars. Kiest u voor een pensioenregeling via ABC Pensioen? Dan vergelijken wij verzekeraars en hun producten op basis van premie en voorwaarden. En omdat ABC Pensioen regelmatig in grote aantallen en bij verschillende verzekeraars inkoopt, kunnen wij druk uitoefenen. Zo betaalt u nooit teveel en staan wij sterk als wij voor u een pensioengeschil moeten oplossen.

Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak dan een kennismakingsafspraak of lees meer over onze totaalaanpak. Meer weten over de waarde van goed pensioenadvies? Lees de brochure van de AFM.

- Maak een afspraak