De voordelen van ABC Pensioen

ABC Pensioen houdt zich al sinds 1995 fulltime bezig met pensioen. Maar daar houdt het voor ons niet op! Klanten van ABC Pensioen mogen verwachten dat de adviseurs van ABC Pensioen met ze meedenken en altijd voor ze klaar staan als daar behoefte aan is. Bovendien kijken wij niet alleen naar uw oude dag. Situaties als arbeidsongeschiktheid en overlijden nemen we ook mee in ons full-service pensioenadvies.

Samenwerking met pensioenverzekeraars

ABC Pensioen werkt samen met bijna alle pensioenverzekeraars. Kiest u voor een pensioenregeling via ABC Pensioen? Dan vergelijken wij verzekeraars en hun producten op basis van premie en voorwaarden. En omdat ABC Pensioen regelmatig in grote aantallen en bij verschillende verzekeraars inkoopt, kunnen wij druk uitoefenen bij verzekeraars. Zo betaalt u nooit teveel en staan wij sterk als wij voor u een pensioengeschil moeten oplossen.

Onze beloning: transparant en vooraf duidelijk

Tijdens het kennismakingsgesprek bepaalt u samen met uw adviseur hoe onze dienstverlening eruit komt te zien. Dit leggen wij vast in een opdrachtovereenkomst die beide partijen voor aanvang van de dienstverlening ondertekenen. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en welke kosten hieraan verbonden zijn. De kosten van een eerste kennismakingsgesprek zijn voor onze voor rekening. In onze dienstenwijzer staan alle bedragen vermeld.

Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak dan een kennismakingsafspraak of lees meer over onze totaalaanpak.

- Maak een afspraak