Vragen? We helpen u graag
Bel 0523 - 28 27 21Neem contact op

Over ABC Pensioen

ABC Pensioen staat voor advies, beheer en communicatie. Wij adviseren werkgevers over pensioenregelingen, beheren de regeling en verzorgen het communicatietraject voor de werknemers. Ook adviseren wij ondernemers bij inkomensvraagstukken met betrekking tot pensioen, arbeidsongeschiktheid en vroegtijdig overlijden. Wij zijn onafhankelijk en gaan voor jou op zoek naar de (pensioen)oplossing die het beste bij jou past.

ABC Pensioen bestaat uit een team van pensioen- en inkomensdeskundigen. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring als het om pensioen gaat. Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle opleidingseisen en de richtlijnen van de AFM. Maar wij hebben jou meer te bieden, wij zijn:

1. Onafhankelijk

ABC Pensioen is onafhankelijk. Dat betekent dat we volkomen vrij zijn in onze advisering. Vanuit jouw situatie kunnen we meedenken en daardoor vinden we voor jou de regeling die bij jou past.

2. Betrokken

Wij streven naar een hoge mate van kwaliteit en service. Dit vormt de basis voor een langdurige relatie met onze klant. Zo heeft iedere klant zijn eigen adviseur en een vaste relatiebeheerder. Wij zijn betrokken en kennen onze klanten.

3. Transparant

ABC Pensioen staat voor een transparante en open aanpak. Met onze opdrachtgever sluiten we een overeenkomst, waarin helder staat welke diensten wij verrichten en welke beloning hier tegenover staat.

Ellipse mockup SVG

4. Creatief

Soms zijn standaardoplossingen acceptabel, maar meestal niet. Dan is er maatwerk voor nodig om een goed resultaat te krijgen. Onze adviseurs zijn pas tevreden als ze voor jou een passende oplossing hebben gevonden.

5. Enthousiast

Zoals gezegd zijn onze adviseurs ervaren en deskundig. Onze adviseurs voldoen aan alle eisen die de wet aan ons stelt. Maar wat onze dienstverlening bijzonder maakt, is het enthousiasme van onze adviseurs. Onze pensioen- en inkomensadviseurs zijn sterk gemotiveerd om jou als klant voort te helpen!

Dáárom ABC Pensioen!

Ellipse mockup SVG

Onze medewerkers

ABC Pensioen is jouw partner in pensioen. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste pensioen- en inkomensdeskundigen met passie voor hun vak die vanzelfsprekend aan alle opleidingseisen voldoen. We hebben oprecht aandacht voor elkaar en onze klanten en zijn betrokken. We hebben korte lijnen en zetten graag een stapje extra voor jouw comfort.

Onze werkwijze

ABC Pensioen is jouw partner in pensioen. Vanaf de eerste vrijblijvende gedachtewisseling over de mogelijkheden tot en met het jou uit handen nemen van bijvoorbeeld alle rompslomp die met een pensioenregeling gepaard kan gaan. Onze werkwijze is persoonlijk en met aandacht en betrokkenheid voor jou. Jouw comfort staat bij ons voorop.

Onze werkwijze spreken wij vooraf duidelijk met jou af. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan hier verder.

Brochures

We kunnen ons voorstellen dat jij over bepaalde onderwerpen vragen hebt of graag meer informatie wilt ontvangen. Je mag altijd contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag! Ook hebben wij over verschillende onderwerpen brochures gemaakt waarin je meer informatie vindt.

3369

Samenwerken met ABC Pensioen

Jij wilt jouw (bestaande) klanten blijven bedienen en voorzien van gedegen advies op pensioengebied. Maar je beschikt niet over het vereiste WFT-pensioendiploma. Door het uitbesteden van pensioenadvies, -beheer en -communicatie aan ABC Pensioen kan jij je zorgeloos richten op jouw kernactiviteiten.

Onze voorwaarden & beloning

ABC Pensioen werkt duidelijk en transparant. In onze dienstverleningsdocumenten staat beschreven welke diensten wij jou kunnen bieden en wat de voorwaarden zijn. Ook geven wij informatie over de manier waarop wij worden beloond en over de hoogte van onze beloning. Als je besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet je dus waar je aan toe bent en wat wij wederzijds van elkaar mogen verwachten. Wel zo helder!

Kwaliteit

Voor ABC Pensioen staat het begrip kwaliteit in de dienstverlening centraal. Wij doen ons uiterste best om jou goed en zorgvuldig van dienst te zijn. Toch kunnen we niet uitsluiten dat we ergens een fout maken of dat het beter kan. Verbeterpunten en fouten willen we graag zo snel mogelijk herstellen én in de toekomst proberen te voorkomen.