Pensioen voor uw werknemers

Pensioen is één van de belangrijkste (maar ook de meest kostbare!) arbeidsvoorwaarden voor uw werknemers. Daarom is het belangrijk dat u uw werknemers een goede pensioenregeling biedt, die aan uw wensen en budget voldoet. Door een voortdurend in beweging zijnde wetgeving is dat helaas niet eenvoudig.

Daarom zijn de pensioendeskundigen van ABC Pensioen graag uw partner in de begeleiding en ondersteuning van alles wat bij pensioen komt kijken. Lees meer over hoe wij te werk gaan.

Waarom uw bedrijfspensioen via ABC Pensioen?

ABC Pensioen geeft deskundig en passend advies met betrekking tot de pensioenregeling voor uw werknemers, zorgt voor een vlekkeloze administratie én zorgt ervoor dat werknemers uw pensioenregeling waarderen. Uw werknemers hebben zekerheid en inzicht in hun inkomen voor later en u heeft als werkgever een pensioenregeling die aan uw wensen en budget voldoet. Lees meer over de toegevoegde waarde van ABC Pensioen of maak direct een kennismakingsafspraak.

- Maak een afspraak

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij starten ons advies altijd met het inventariseren van uw wensen en uw financiële randvoorwaarden. Dit vertalen wij naar een heldere pensioenregeling voor uw werknemers. U kunt rekenen op deskundig advies dat aansluit bij de recente wetgeving. Belangrijk is dat uw pensioenregeling niet alleen nu, maar ook in de toekomst betaalbaar is. Lees meer over ons pensioenadvies voor werkgevers.

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het pensioenbeheer van uw pensioenregeling. ABC Pensioen ondersteunt u hierbij. U bepaalt zelf hoe ver onze ondersteuning gaat. Denk hierbij aan een efficiënte verwerking van personeelsmutaties. Ingewikkelde pensioenkwestie? Dan staan onze adviseurs voor u of uw HR-afdeling klaar. Lees meer over pensioenbeheer.

Pensioen is niet alleen een zeer belangrijke arbeidsvoorwaarde, als werkgever geeft u er ook veel geld aan uit. Daarom is het belangrijk dat uw werknemers uw pensioenregeling waarderen. Bovendien bent u wettelijk verplicht uw werknemers inhoudelijk te informeren. Wij verzorgen daarom presentaties, individuele gesprekken, trainingen en andere vormen van communicatie. Lees meer over pensioencommunicatie.