Vragen? We helpen u graag
Bel 0523 - 28 27 21Neem contact op

ABC Pensioen werkt samen met intermediairs in heel Nederland.

U wilt uw (bestaande) klanten blijven bedienen en voorzien van gedegen advies op pensioengebied. Maar u beschikt niet over het vereiste WFT-pensioendiploma. Door het uitbesteden van pensioenadvies, -beheer en -communicatie aan ABC Pensioen kunt u zich zorgeloos richten op uw kernactiviteiten.

De voordelen van het uitbesteden van pensioenadvies

  • U behoudt klantenbinding én de regie
    ABC Pensioen houdt zich al sinds 1995 fulltime bezig met pensioen. Met uitzondering van de arbeidsongeschiktheidsverzekering (voor onze rechtstreekse klanten), houden wij ons niet bezig met schadeverzekeringen. U behoudt dus gewoon het contact met uw klanten als u uw pensioenportefeuille overdraagt aan ABC Pensioen.
  • U biedt uw klanten een volledig dienstenpakket
    Uw klant is gewend om voor alle schade- en inkomensverzekeringen bij u terecht te kunnen. Dat blijft zo als u uw pensioenportefeuille overdraagt aan ABC Pensioen. Uw klant kan op de gebruikelijke manier met zijn vragen bij u terecht. ABC Pensioen fungeert op die wijze als uw ‘back-office’ en ondersteunt u op pensioengebied. En dat geldt natuurlijk ook voor al uw nieuwe klanten!
  • U werkt samen met een ISO-gecertificeerd adviesbureau
    Door het advies, het beheer en de communicatie van uw pensioenklanten uit te besteden aan ABC Pensioen, behoudt u zelf het contact met de klant én voldoet u aan alle wettelijke eisen.
"Met ABC Pensioen hebben wij al jaren een goede en betrouwbare partner in huis voor onze zakelijke relaties!" - Marinus Jansen Hypotheken & Verzekeringen, Harderwijk -

Referenties

Op verzoek brengen wij u graag in contact met opdrachtgevers om ervaringen te delen.

Preferred supplier

ABC Pensioen werkt al enkele jaren naar tevredenheid samen met ABN AMRO op het gebied van collectieve pensioenregelingen. Sinds 2019 heeft deze samenwerking een formele status gekregen en is ABC Pensioen een preferred supplier geworden. ABC Pensioen verzorgt de pensioenadvisering voor bedrijven met maximaal 600 werknemers, ondernemers en DGA’s.

Ook de bij VKG (Van Kampen Groep) aangesloten financieel adviseurs kunnen pensioenvraagstukken onderbrengen bij ABC Pensioen.

"Een man een man, een woord een woord. Dát is samenwerken! Wij doen alles voor onze klanten, behalve collectief pensioen. Dat doet ABC Pensioen. Precies zoals wij dat graag zien." - J.J. Meijer Assurantiën, Hasselt -

Wilt u samenwerken of meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.