Vragen? We helpen u graag
Bel 0523 - 28 27 21Neem contact op

Second opinion voor uw pensioen(en) nodig?

Heeft u het gevoel dat u teveel premie betaalt? Bent u niet tevreden over uw huidige pensioenuitvoerder/verzekeraar? Of wilt u het beheer van uw pensioen uitbesteden? Bij ABC Pensioen kunt u een second opinion aanvragen. Binnen een week na ons eerste contact ontvangt u van ons uw vergelijking met daarbij ons advies. Laat uw mailadres of telefoonnummer achter en we nemen contact met u op.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Prijsvergelijking pensioen(advies)

Voordat wij een vergelijk maken van de verschillende mogelijkheden, gaan wij graag eerst met u in gesprek om uw organisatie te leren kennen en om uw wensen en huidige situatie in kaart te brengen. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid vergelijken wij de verschillende mogelijkheden. Vervolgens leveren wij dit vergelijk aan u op met extra toelichting.

Werkwijze ABC Pensioen

A Advies werkgever
Advies

Wij starten met het inventariseren van uw wensen en uw financiële randvoorwaarden. Dit vertalen wij naar een heldere pensioenregeling voor uw werknemers. U kunt vanzelfsprekend rekenen op een deskundig advies dat aansluit bij de recente wetgeving. Belangrijk is dat uw pensioenregeling niet alleen nu, maar ook in de toekomst betaalbaar is.

B beheer werkgever
Beheer

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het administratieve beheer van uw pensioenregeling. Hier komt veel bij kijken. ABC Pensioen ondersteunt u hier graag bij. Op basis van een beheerovereenkomst zorgen wij er samen met u voor dat de pensioenadministratie op orde is. Dit betekent voor u gemak én een zeker gevoel.

C communicatie werkwijze
Communicatie

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Daarom is het wenselijk dat uw medewerkers goed geïnformeerd zijn over hun pensioenregeling en de voordelen daarvan. Wij kunnen een communicatietraject voor uw medewerkers verzorgen. Lees meer over onze complete werkwijze.