Vragen? We helpen u graag
Bel 0523 - 28 27 21Neem contact op

Moet het pensioencontract voor uw werknemers eind dit jaar verlengd worden?

Het verlengen van een pensioencontract kent een vaak lange doorlooptijd. Wij bieden uw bedrijf een traject aan waarbij binnen 2 dagen een nieuwe regeling in kaart is gebracht, doorgerekend en ondergebracht bij de juiste pensioenuitvoerder.

Hoe wordt dit traject tot stand gebracht?

  • Inschrijven
  • Inplannen van de dagen
  • Aanleveren gegevens
  • Uitvoering en afronding

Vereisten:

  • Gehele periode volledig beschikbaar voor overleg en afstemming. Dit kan volledig met digitale communicatie;
  • Alle gegevens moeten compleet zijn aangeleverd.

Eenmalige investering van:

€ 2.495,- *actietarief 2020 (normaal €3.000,-)

Reserveer nu, vol is vol! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u het pensioencontract voor uw personeel verlengen in 2 dagen? Of wilt u meer informatie? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werkwijze ABC Pensioen

A Advies werkgever
Advies

Wij starten met het inventariseren van uw wensen en uw financiële randvoorwaarden. Dit vertalen wij naar een heldere pensioenregeling voor uw werknemers. U kunt vanzelfsprekend rekenen op een deskundig advies dat aansluit bij de recente wetgeving. Belangrijk is dat uw pensioenregeling niet alleen nu, maar ook in de toekomst betaalbaar is.

B beheer werkgever
Beheer

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het administratieve beheer van uw pensioenregeling. Hier komt veel bij kijken. ABC Pensioen ondersteunt u hier graag bij. Op basis van een beheerovereenkomst zorgen wij er samen met u voor dat de pensioenadministratie op orde is. Dit betekent voor u gemak én een zeker gevoel.

C communicatie werkwijze
Communicatie

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Daarom is het wenselijk dat uw medewerkers goed geïnformeerd zijn over hun pensioenregeling en de voordelen daarvan. Wij kunnen een communicatietraject voor uw medewerkers verzorgen. Lees meer over onze complete werkwijze.