Waarom ABC Pensioen?

Pensioenadvies, -beheer en –communicatie. Daar houden wij ons al sinds 1995 fulltime mee bezig. Maar daar houdt het voor ons niet op. Klanten van ABC Pensioen mogen verwachten dat de adviseurs van ABC Pensioen met ze meedenken en altijd voor ze klaar staan als daar behoefte aan is.

Ontwikkelingen van invloed op uw pensioenregeling

Uw bedrijf ontwikkelt zich, de economie ontwikkelt zich. Een goed pensioenadvies houdt rekening met deze en andere ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan stijging van salarissen, stijging van de AOW- en pensioenleeftijd, vergrijzing, de beste verzekerbare arbeidsvoorwaarden om een bepaalde groep werknemers aan te trekken, etc. De adviseurs van ABC Pensioen zitten regelmatig met hun klanten om tafel. Zij kennen de klant én het bedrijf en denken mee in alle ontwikkelingen op het gebied van pensioen en personeel.

Pensioenhelpdesk voor u of uw HR-afdeling

Pensioenakkoord, regeerakkoord, Pensioenwet. De overheid komt tegenwoordig met allerlei wijzigingen rondom pensioen. En het ziet er naar uit dat er nog meer wijzigingen gaan komen. ABC Pensioen volgt deze wijzigingen op de voet en als klant kunt u ervan uitgaan dat wij u ook op de hoogte houden. Daarnaast staan onze werknemers elke werkdag voor u of uw HR-afdeling klaar om direct specifieke vragen te beantwoorden.

Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak dan een kennismakingsafspraak of lees meer over onze totaalaanpak.

- Maak een afspraak