ABC preferred supplier ABN

Deel:

ABC Pensioen en ABN AMRO vieren de start van formele landelijke samenwerking op het gebied van pensioenvoorzieningen en pensioen- en inkomensadvisering. In een feestelijke kick-off bijeenkomst maken medewerkers van beide organisaties nader kennis met elkaar, worden werkwijzen uitgewisseld en samenwerkingsafspraken toegelicht.

ABC Pensioen werkt al enkele jaren naar tevredenheid samen met ABN AMRO op het gebied van collectieve pensioenregelingen en mag nu ook de pensioenadvisering voor bedrijven <600 werknemers, ondernemers en DGA’s voor hen verzorgen. De samenwerking krijgt hiermee een formele status.

ABC Pensioen is trots op de erkenning die zij krijgt van ABN AMRO voor haar deskundigheid en de prettige manier van samenwerking. Deze landelijke samenwerking draagt bij aan de groei van ABC Pensioen, wat aansluit bij de ambities.

ABC preferred supplier ABN

Deel:

Aanbevolen