ABC regelt een zorgeloos pensioen

Deel:

ABC Pensioen staat voor het adviseren, beheren en het helder communiceren van pensioenregelingen voor werkgevers en werknemer.

Gert Schoenmaker, pensioenadviseur van ABC Pensioen, komt vaak bij werkgevers over de vloer. “De reden van mijn komst is altijd zeer divers en afhankelijk van de vraag en behoefte van de werkgever”. “De ene keer geef ik advies over welke pensioenregeling het beste aansluit bij de organisatie, een andere keer bestaat mijn werk uit het geven van uitleg over de pensioenregeling”. ABC Pensioen staat voor het adviseren, beheren en het helder communiceren van pensioenregelingen voor werkgevers en werknemer.

ABC regelt zorgeloos pensioen

Uitgebreid advies

“Vaak komen we bij bedrijven zonder cao, zoals groothandels, uitzendbureaus of ICT-bedrijven. Voor de werkgevers van deze bedrijven kunnen we als ABC Pensioen veel betekenen, “ vertelt Gert. “We nemen samen de huidige situatie, de wensen én het beschikbare budget door. Naast het regelen van een mooi pensioen voor de werknemers is het ook mogelijk om werknemers en hun gezinnen voor relatief lage kosten te beschermen tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid en overlijden. Op basis van een uitgebreide inventarisatie adviseren wij dan een passende pensioenregeling.”

Heldere communicatie en goed beheer

“Wij vinden het belangrijk dat de pensioenregeling voor iedereen duidelijk, inzichtelijk en efficiënt te beheren is. Beheer is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Omdat pensioencommunicatie een vak apart is zorgen we naast goed advies en beheer ook voor duidelijke en heldere communicatie richting werkgevers en werknemers. In een presentatie licht ik uitgebreid toe hoe de regeling in elkaar zit, en als er achteraf nog vragen zijn mogen ze altijd bellen.

Kennismakingsgesprek

Twijfelt u als werkgever over de huidige pensioenregeling voor uw werknemers? Wilt u advies over het afsluiten van een nieuwe regeling? Of bent u gewoon benieuwd naar wat ABC Pensioen u te bieden heeft? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek werkt vaak al heel verhelderend!

Deel:

ir. Gert Schoenmaker
Geschreven door

ir. Gert Schoenmaker

Aanbevolen