Nieuw Ondernemerspakket

Deel:

Vraagt u zich als ondernemer wel eens af wat er met uzelf, met uw onderneming of met uw gezin gebeurt als u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt of als u moet zorgen voor een ziek gezinslid? ABC Pensioen geeft ondernemers inzicht in de financiële situatie bij pensionering, vroegtijdig overlijden en arbeidsongeschiktheid. Samen met Vrieling Zakelijk heeft ABC Pensioen het nieuwe ondernemerspakket ontwikkeld.

De Ondernemers-coach “Wij willen rust, continuïteit en zekerheid bieden op het gebied van inkomen, vitaliteit en gezondheid voor de ondernemer, het gezin en het bedrijf. Dat doen we door de ondernemer, met een eigen ABC Pensioen Ondernemerscoach en het Ondernemerspakket, proactief bij te staan in iedere fase en in alle facetten van zijn ondernemersbestaan”, vertelt Michel Hogenkamp, inkomensspecialist van ABC Pensioen. “Het Ondernemerspakket bestaat uit drie varianten, waarbij u zelf kiest welk pakket het beste bij u past.”

"Het nieuwe Ondernemerspakket biedt rust, continuïteit en zekerheid" - Michel Hogenkamp

Binnen het ABC Pensioen Ondernemerspakket zorgt een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor een goed financieel vangnet. Maar niet alle risico’s kunnen verzekerd worden. Daarom brengen wij vooraf, samen met u, de risico’s en behoeften voor uw situatie in kaart. Waarna we vervolgens kunnen bepalen op welke manier we de risico’s kunnen verkleinen, dan wel voorkomen en u op een verantwoorde manier kunt blijven ondernemen. Daarvoor biedt ABC Pensioen, in samenwerking met deskundige partijen, verschillende hulpmiddelen aan.

  • Niped gezondheidscheck – geeft inzicht in uw eigen gezondheid en leefstijl.
  • Carinova gezinshulp – geeft acute gezinshulp in situaties waarin u zelf niet voor uw gezin kunt zorgen.
  • Athenos bedrijfsscan – geeft inzicht in de situatie van u als ondernemer en uw bedrijf.

AOV nieuw Ondernemerspakket ABC

Samen aan de slag

Het is goed om af en toe stil te staan bij wat u en uw onderneming nodig hebben om nu en in de toekomst goed te blijven functioneren. Met de Vrieling Ondernemerscoach en het Ondernemerspakket krijgt u advies op maat, preventieve diensten en persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid.

Wilt u hierover meer weten? Maak dan een afspraak.

Deel:

Aanbevolen