Werkwijze ABC Pensioen ten tijde van het Coronavirus

Deel:

Op 15 maart 2020 heeft de Rijksoverheid maatregelen aangekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. ABC Pensioen werkt hier vanzelfsprekend aan mee, om de veiligheid van u en onze pensioen- en inkomensadviseurs te waarborgen.

Adviesgesprekken kunnen telefonisch of via skype of face-time worden gevoerd. Mocht het advies met betrekking tot het verlengen van de pensioenregeling niet tijdig zijn afgerond als gevolg van de situatie rondom corona, dan zorgen we voor een werkbare oplossing. De geplande presentaties worden in overleg met u voorlopig opgeschort. Wij blijven uiteraard tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar via 0523 – 28 27 21. Onze werknemers werken zoveel mogelijk thuis. De telefoons zijn doorgeschakeld.

Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Deel:

Aanbevolen