Persoonlijk advies, op de manier zoals u dat wilt

Deel:

Bij ABC Pensioen staat persoonlijk advies voorop. Een fysiek gesprek met een adviseur kan nog wel, maar we kunnen ons voorstellen dat u dit - in verband met het coronavirus - liever niet wilt. Om toch met elkaar verbonden te blijven, maken we gebruik van handige communicatiemiddelen. En dat is nog steeds heel persoonlijk, zoals u van ABC Pensioen gewend bent. Hoe dat werkt? We leggen het uit.

Digitaal, telefonisch en bij u op locatie

Het is wellicht even wennen, om niet bij elkaar aan tafel te zitten. Maar digitaal en via de telefoon is ook alles goed te regelen. En nog steeds met uw eigen adviseur en relatiebeheerder. Afhankelijk van wat we met elkaar moeten bespreken bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Videobellen: we zien elkaar (of u alleen de adviseur als u dat wenst) via een computer, tablet of telefoon. Heel persoonlijk, maar zonder fysiek contact én dus veilig. Via videobellen kunnen wij ook ons computerscherm met u delen, handig als we samen iets door moeten nemen.
  • Telefoon: bellen kan natuurlijk altijd.
  • Mailen: voor al uw vragen en de verzending van documenten.
  • Bij u op locatie of bij ABC Pensioen op kantoor: wilt u liever (op 1,5 meter afstand) bij de adviseur aan tafel zitten en heeft u zelf geen verkoudheidsklachten? Geen probleem, wij komen naar u toe en onze kantoren (in Zwolle, Dedemsvaart en Hardenberg) zijn op afspraak geopend. Uiteraard alleen als wij zelf ook geen klachten hebben. Bovendien hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Afspraak maken?

Vul het contactformulier in of bel direct 0523 - 28 27 21.

Deel:

Aanbevolen