Uw pensioen begint NU!

Deel:

Hoe ziet u, als ondernemer, uw pensioen? Als een saai en stoffig onderwerp dat pas ‘later’ belangrijk voor u wordt? “Niets is minder waar”, zegt Gijsbert Meuleman van ABC Pensioen enthousiast. “Het is een belangrijk en boeiend onderwerp waar ik zelfs leuke anekdotes over kan vertellen.” En daar is niets aan gelogen want Gijsbert weet inderdaad op een heldere en prettige manier pensioenzaken duidelijk te maken.

Gevoel of feiten?

“Veel mensen denken dat het wel goed zit met hun pensioen, zonder dat ze dit gevoel daadwerkelijk kunnen onderbouwen. Weet u wat er gebeurt met uw (gezins)inkomen als u met pensioen gaat, arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden? Als u dit eigenlijk niet weet dan is het goed om uw financiële situatie inzichtelijk te maken.” En gelukkig hoeft u dit niet alleen uit te zoeken.

Uw situatie

“Wij brengen uw situatie voor u in kaart. Naast de Algemene Ouderdomswet (AOW), uw eigen spaargeld en een eventueel opgebouwd pensioen bij een werkgever, horen daar ook uw arbeidsongeschiktheidsverzekering en overlijdensrisicoverzekeringen bij. Dit alles samen bepaalt uw inkomen na uw pensionering. En of dat genoeg is, dat bepaalt u zelf.”

"Wat wilt u doen na uw pensioen?" - Gijsbert Meuleman

Uw wensen

“Het enige dat u hoeft te doen, is nadenken over uw eigen wensen. Want uw pensioen gaat niet alleen over geld. Het gaat vooral over wat u wilt doen na uw pensionering. Hoe wilt u wonen, hoe vaak wilt u op vakantie, wat voor auto wilt u rijden en aan welke hobby wilt u meer tijd besteden. En als u hier het antwoord op weet dan brengen wij in kaart hoe u dit daadwerkelijk kunt bereiken.”

Onze kennis en ervaring

Wij zijn fulltime bezig met pensioen, hebben dus veel kennis en ervaring en u staat bij ons altijd centraal. Wilt u meer zekerheid? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Gijsbert of één van zijn collega’s: 0523 - 28 27 21 of vul het contactformulier in en wij bellen u.

Deel:

Aanbevolen