Ik ben ondernemer: Hoe zit het met mijn (gezins)inkomen bij arbeidsongeschiktheid?

Deel:

Voor zelfstandigen is er geen financieel vangnet vanuit de overheid. Als je door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval niet meer kan werken, stopt je inkomen. Je zult dus zelf moeten nadenken over of en hoe je het (gezins-)inkomen wilt beschermen. Je denkt er misschien niet graag aan. Toch zijn er elke dag weer ondernemers die ondervinden dat je zomaar arbeidsongeschikt kunt raken. Met een arbeidsongeschiktheidsvoorziening kan het (gezins)inkomen veiliggesteld worden.

Wist je dat?

  • De kans dat je (tijdelijk) arbeidsongeschiktheid raakt maar liefst 50% is!
  • 35% van de ongelukken ontstaan in privésfeer.
  • 16% van de arbeidsongeschiktheidsmeldingen die wij ontvangen onder een beperking in persoonlijk en sociaal functioneren vallen (burn-out, psychische problemen).

Vraag vrijblijvend een voorstel bij ons aan

Heb je al een arbeidsongeschiktheidsvoorziening en wil je graag laten beoordelen of deze nog aansluit bij je actuele situatie? Of heb je nog geen arbeidsongeschiktheidsvoorziening en wens je een vrijblijvend voorstel? Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen contact met je op.

Deel:

Aanbevolen