Vacature voor Jr. inkomensspecialist bij ABC Pensioen

Deel:

Maak jij het verschil als men hulp nodig heeft als het gaat financieel advies? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hieronder verder.

Wie zijn wij?

Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste.

Als Junior Inkomensspecialist maak je onderdeel uit van het team van ABC Pensioen. ABC Pensioen is een bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep. Zij zijn gespecialiseerd in pensioen- en inkomensadvies.

Wat ga jij doen?
Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitwerken van adviesrapportages en het ondersteunen van de (senior) inkomensspecialisten. Daarnaast draag jij zorg voor de inkoop van de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en pensioenvoorzieningen. Ook heb je veelvuldig telefonisch en schriftelijk contact met klanten en productaanbieders. Bovendien denk je actief mee over hoe we onze klanten nóg beter kunnen helpen. Je werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op werkgevers en ondernemers.

Jij brengt mee:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • bij voorkeur in het bezit van WFT basis; inkomen en vermogen of bereid deze diploma’s te halen;
  • je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen;
  • communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • analytisch en rekenkundig sterk;
  • commerciële, advies- en servicegerichte instelling;
  • enthousiast, positief, proactief, doortastend, resultaatgericht en flexibel.

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik hier en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Deel:

Aanbevolen