ABC Pensioen wint award Beste Pensioenadvies

Deel:

Trots kunnen we delen dat ABC Pensioen de award van de VVP in de categorie Pensioenadvies heeft gewonnen. De jury hecht groot belang aan de invulling die het advieskantoor geeft op maatschappelijk vlak, het uitstralen van professionaliteit waarmee het adviesvak een boost krijgt én het zijn van een inspirerend voorbeeld voor anderen. Tot slot speelde ook het plezier waarmee ABC Pensioen het bedrijf presenteerde een belangrijke rol.

Jan Ids Douma, teamleider ABC Pensioen: ‘Het behalen van deze award is een compliment aan ons hele team van professionals. Zij zetten zich dagelijks met veel plezier en enthousiasme in voor de beste pensioenoplossingen voor onze klanten en in de samenwerking met verschillende partners.
De Advies Award 2023 is een initiatief van VVP, hét platform voor financieel adviseurs. Maar liefst 21 bedrijven in zeven verschillende categorieën werden genomineerd. De categoriewinnaars zijn nu bekend. Deze zeven bedrijven strijden door. Uit deze selectie worden na het geven van een pitch drie bedrijven geselecteerd waarin uiteindelijk in een finaleronde blijkt welk kantoor zich een jaar lang het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland mag noemen. We houden u op de hoogte. Uiteraard blijven we ons ondertussen continu inzetten voor het bieden van de beste pensioenoplossingen aan onze klanten.

Op de website van VVP leest u meer over deze verkiezing.

Deel:

Aanbevolen