Vragen? We helpen u graag
Bel 0523 - 28 27 21Neem contact op

Speciaal voor financieel adviseurs, aangesloten bij VKG

Heeft u een klant met een pensioenvraagstuk? Als onafhankelijk adviseur gaan we altijd op zoek naar de (pensioen)oplossing die het beste bij de klant past. Op deze pagina vindt u de pensioenadviseur die u rechtstreeks kunt benaderen zodat we u en uw klant snel kunnen helpen.
Ellipse mockup SVG

Uw pensioenadviseur bij ABC Pensioen

drs. Yska de Kroon

Yska is al ruim 20 jaar actief in het pensioenvak en voor ABC Pensioen werkzaam in het noorden van Nederland. Yska: "Pensioen is een prachtig vak dat gaat over veel meer dan geld. Het gaat vooral over het leven, over de mens, over de zorg voor elkaar. Goed luisteren naar de klant is belangrijk om samen de beste oplossingen tot stand te laten komen. Daarbij geef ik veel voorbeelden, net zolang tot de de klant het echt begrijpt. Geen ingewikkeld jargon, maar de complexe materie vertalen in no-nonsense en transparante adviezen. Het resultaat? Een fijne en langdurige relatie. Tot gauw!"

Yska houdt zich bezig met het adviseren en beheren van collectieve pensioenregelingen voor werkgevers, het geven van presentaties voor medewerkers en individuele gesprekken met werknemers over hun (collectieve) pensioenregeling. Daarnaast adviseert Yska DGA's voor het regelen van een goede oudedagsvoorziening. Voor een afspraak of voor vragen neemt u contact op via 0523 - 28 27 21 of y.de.kroon@abcpensioen.nl.

Julian Nijenhuis

Julian is al sinds de oprichting van ABC Pensioen betrokken bij het bedrijf. Julian: "De afgelopen 25 jaar ben ik werkzaam geweest in een specifiek onderdeel binnen de financiële sector; de pensioenbranche. Gestart als inspecteur bij een grote Nederlandse verzekeraar en 10 jaar later de overstap gemaakt naar het onafhankelijke intermediair, wat nu inmiddels ABC Pensioen is."

Julian houdt zich bezig met het adviseren en beheren van collectieve pensioenregelingen voor werkgevers, het geven van presentaties voor medewerkers en individuele gesprekken met werknemers over hun (collectieve) pensioenregeling. Daarnaast adviseert Julian DGA's voor het regelen van een goede oudedagsvoorziening. Voor een afspraak of voor vragen neemt u contact op via 0523 - 28 27 21 of j.nijenhuis@abcpensioen.nl.

Albert Hoogeveen

Vanuit zijn woonplaats, Den Haag, adviseert Albert werkgevers en ondernemers in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland over collectieve pensioenregelingen en inkomensvoorzieningen. Met ruim 20 jaar ervaring in het pensioenvak heeft hij een succesvol track record opgebouwd. Zo werkte Albert eerder onder andere bij diverse verzekeraars én heeft hij De Nederlandse Pensioen Associatie opgericht. Bovendien mag hij de titel Master in Pensions and Life Assurance (MPLA) voeren.

Voor een afspraak of voor vragen neemt u contact op via 0523 - 28 27 21 of a.hoogeveen@abcpensioen.nl.

ir. Gert Schoenmaker

Met ruim 20 jaar ervaring op pensioengebied een echte alleskunner én - namens ABC Pensioen - actief in het zuiden van Nederland. Gert adviseert zakelijke klanten op het gebied van collectief pensioen en DGA-pensioen. Gert: "Hierbij analyseer ik ontwikkeling van kosten en de te bereiken aanspraken. Financial planning, onafhankelijk marktonderzoek en een volledige ondersteuning op het beheer van de collectieve pensioenregeling bij alle uitvoerders. Inclusief communicatie en presentaties voor medewerkers. Ik help u en uw klant graag!"

Voor een afspraak of voor vragen neemt u contact op via 0523 - 28 27 21 of g.schoenmaker@abcpensioen.nl.


Wat wij voor u en uw klant kunnen betekenen

Voor werkgevers: collectieve pensioenregeling

Pensioen is een belangrijke, maar ook een kostbare arbeidsvoorwaarde voor werknemers. Daarom is het belangrijk dat werkgevers een pensioenregeling kiezen die aan de wensen en het budget voldoet en die werknemers zekerheid en inzicht geven in hun inkomen voor later. Wij helpen uw klant hierbij. Ook met het beheer van pensioenregelingen en de pensioencommunicatie richting werknemers bent u bij ABC Pensioen aan het juiste adres.

Voor werkgevers: inzicht in wijzigingen pensioenakkoord

De wijzigingen in pensioenland, door middel van het pensioenakkoord, zijn in volle gang. Voor alle werkgevers is het belangrijk om dit onderwerp tijdig onder ogen te zien. De belangen voor werkgevers en haar medewerkers zijn groot, waardoor uw klant beter nu al actie kan ondernemen. Lees meer over wat wij voor u en uw klanten kunnen betekenen.


Voor ondernemers: diverse pensioenoplossingen

Ondernemers hebben zelf de vrijheid om voorzieningen te treffen voor hun inkomen nu en later. Bijvoorbeeld door pensioen op te bouwen en risico's, zoals arbeidsongeschiktheid en overlijden, te verzekeren. Wij adviseren uw klant bij het maken van de juiste keuzes en sluiten – indien gewenst – de benodigde inkomensvoorzieningen af. Tijdens de looptijd en bij eventuele uitkering zijn wij er uiteraard ook voor de nodige begeleiding.

"Met ABC Pensioen hebben wij al jaren een goede en betrouwbare partner in huis voor onze zakelijke relaties!" - Marinus Jansen Hypotheken & Verzekeringen, Harderwijk

Werkwijze: Advies, Beheer en Communicatie (ABC)

A Advies werkgever
Advies

Wij starten het advies altijd met het inventariseren van wensen en financiële randvoorwaarden van de klant. Dit vertalen wij naar een heldere en betaalbare pensioenregeling voor werknemers of een DGA. U kunt vanzelfsprekend rekenen op een deskundig advies dat aansluit bij de recente wetgeving.

B beheer werkgever
Beheer

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor het administratieve beheer van de pensioenregeling. Hier komt veel bij kijken. ABC Pensioen ondersteunt hier graag bij. Op basis van een beheerovereenkomst zorgen wij er samen met de werkgever voor dat de pensioenadministratie op orde is. Dit betekent gemak én zekerheid.

C Communicatie ondernemer
Communicatie

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Daarom is het wenselijk dat medewerkers goed geïnformeerd zijn over hun pensioenregeling en de voordelen daarvan. Wij kunnen een communicatietraject op maat verzorgen. Denk aan individuele gesprekken met medewerkers of een presentatie.

"Over de samenwerking met ABC Pensioen zijn we zeer tevreden. De schade- en inkomensverzekeringen doen we zelf. ABC Pensioen pakt het pensioengedeelte op voor onze klanten." - Jager Financieel Advies, Westerhaar - Vriezenveen - Wierden

We doen het samen

U kent uw klant het allerbest, daarom gaan we graag samen met u én uw klant in gesprek. ABC Pensioen houdt zich alleen bezig met pensioen en niet met de dienstverlening die daar buiten valt (bijvoorbeeld schadeverzekeringen, aov, lijfrente etc.). U bent en blijft de relatiebeheerder van uw klant. Daarom bespreken we voordat we in gesprek gaan met de klant altijd uw wensen. Samen komen we tot het beste resultaat!

Over ABC Pensioen

ABC Pensioen is onderdeel van Vrieling Adviesgroep. Wij zijn volledig onafhankelijk van pensioenuitvoerders en kunnen daarom de regeling adviseren die het beste bij de klant past. Daarnaast streven we naar een hoge mate van kwaliteit en service. Dit vormt de basis voor een langdurige relatie met de klant. Zo heeft iedere klant zijn eigen adviseur en een vaste relatiebeheerder (binnendienst).

"Een man een man, een woord een woord. Dát is samenwerken! Wij doen alles voor onze klanten, behalve collectief pensioen. Dat doet ABC Pensioen. Precies zoals wij dat graag zien." - J.J. Meijer Assurantiën, Hasselt


Wilt u samenwerken of meer weten?

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.