Coronamaatregelen ABC Pensioen

Deel:

Op 28 september 2020 heeft de Rijksoverheid extra maatregelen aangekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. ABC Pensioen werkt hier vanzelfsprekend aan mee, om de veiligheid van u en onze pensioen- en inkomensadviseurs te waarborgen.

Adviesgesprekken kunnen telefonisch of via Skype of FaceTime worden gevoerd. Mocht het advies met betrekking tot het verlengen van de pensioenregeling niet tijdig zijn afgerond als gevolg van de situatie rondom corona, dan zorgen we voor een werkbare oplossing. Wij blijven uiteraard tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar via 0523 – 28 27 21. Onze werknemers werken zoveel mogelijk thuis. De telefoons zijn doorgeschakeld.

Wilt u meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen over corona of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag.

Deel:

Aanbevolen