VKG gaat samenwerking aan met ABC Pensioen

Deel:

De bij VKG aangesloten financieel adviseurs kunnen sinds kort pensioenvraagstukken onderbrengen bij ABC Pensioen. Vooral financieel adviseurs zonder pensioenvergunning waren al lange tijd op zoek naar een partner voor pensioenadvies. De oplossing heeft VKG nu gevonden in ABC Pensioen.


Eric-Jan van den Berg, commercieel directeur van VKG: “We zijn blij dat we in ABC Pensioen een betrouwbare adviespartner gevonden hebben op het gebied van pensioenvoorzieningen. De bij VKG aangesloten financieel adviseurs hebben vanaf nu een vaste contactpersoon die ze kunnen inschakelen bij een pensioenvraagstuk van de zakelijke klant. Zowel werkgevers als ondernemers worden door de specialisten van ABC Pensioen geholpen. De samenwerking verstevigt onze positie als full serviceprovider en zorgt ervoor dat we voor ieder financieel vraagstuk een oplossing bieden.”

Jan Ids Douma, teamleider van ABC Pensioen (onderdeel van Vrieling Adviesgroep): “Met ons landelijk gevestigde team van 17 specialisten en kantoren in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart geven we pensioenadvies door heel Nederland. Dat gaat van een collectieve pensioenregeling voor kleine en grote bedrijven tot pensioenvoorzieningen voor ondernemers. Als onafhankelijk adviseur gaan we altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij de klant past. De financieel adviseurs van VKG hebben hun eigen aanspreekpunt, zodat klanten met een pensioenvraagstuk snel uitstekend geholpen worden. We zien ernaar uit om de komende tijd kennis te maken met de financieel adviseurs die aangesloten zijn bij VKG.”

Bent u als financieel adviseur aangesloten bij VKG en wilt u persoonlijk kennismaken of direct gebruikmaken van de dienstverlening van ABC Pensioen? Ga naar www.abcpensioen.nl/vkg voor alle contactinformatie of bel 0523 – 28 27 21.

Deel:

Aanbevolen